Fabius Opleidingen Brochure 2024

Welkom bij de Fabius Opleidingen Brochure voor 2024! Hier ontdek je alles wat je moet weten over onze opleidingen, onze visie, en waarom goed opgeleid zijn zo belangrijk is in de huidige arbeidsmarkt.

Het belang van goed opgeleid zijn

In de huidige competitieve arbeidsmarkt is een leven lang leren essentieel. Kennis en vaardigheden moeten voortdurend verder ontwikkeld worden. Dit niet alleen versterkt je positie op de arbeidsmarkt, maar uit onderzoek blijkt ook dat werkenden met een diploma minder snel hun baan verliezen. Bovendien vinden werkzoekenden met een diploma sneller werk en kunnen ze meer verdienen.

Waarom kiezen voor Fabius Opleidingen?

 • Korte, praktijkgerichte opleidingen
  Onze opleidingen zijn ontworpen om je snel en efficiënt de nodige vaardigheden bij te brengen voor veelvoorkomende functies in de arbeidsmarkt.
 • Ervaren en betrokken docenten
  Onze docenten hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied en zijn diep toegewijd aan het succes van hun studenten.
 • Meer dan 50 leslocaties in Nederland
  Waar je ook woont, er is altijd een Fabius-leslocatie bij jou in de buurt.
 • Erkenning en kwaliteitsgaranties
  Met meer dan 35 jaar ervaring in het veld voldoen we aan de strenge eisen van het NRTO keurmerk.

Investeer in jezelf

Werkgevers waarderen het wanneer je investeert in jezelf door middel van opleidingen. Het laat zien dat je gemotiveerd bent en bereid bent om tijd en moeite te investeren in je eigen groei en ontwikkeling. Met een diploma van Fabius Opleidingen zet je een sterke stap richting een succesvolle toekomst in je carrière.