een leuke baan!
MEER INFO? BEL GRATIS
0800 - 446 4464
MENU  

Computercursus

Fabius Opleidingen verzorgt een groot aantal computercursussen in diverse plaatsen in Nederland. We bieden onder andere cursussen aan die gericht zijn op een effectief gebruik van de PC, zoals de Introductiecursus PC gebruik en de cursus Computertypen. Daarnaast geven wij cursussen gericht op diverse onderdelen van het Microsoft Office pakket (Word, Excel, Power Point, Access en Windows).

Computercursus basis en voor gevorderden

Wij bieden als computercursus zowel basistrainingen aan als trainingen voor gevorderden. We verzorgen deze computercursus individueel maar ook in groepsverband. Voor de basistrainingen is geen speciale vooropleiding nodig. Voor de cursussen voor gevorderden moet je minimaal over de kennis van de basiscursus beschikken.


Fabius Opleidingen heeft al 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van computercursussen met als doel cursisten in korte tijd effectief te laten werken met de PC en de bijbehorende software. In een computercursus leren wij je precies datgene dat nodig is om zelfstandig te kunnen werken. Beschik je al over de benodigde basiskennis, dan bieden wij je de mogelijkheid je kennis te verbreden via een andere basiscursus of je kennis juist te verdiepen door middel van een computercursus voor gevorderden.

Computercursus van Fabius

Fabius biedt de volgende computercursussen: