een leuke baan!
MEER INFO? BEL GRATIS
0800 - 446 4464
MENU  

Computertraining

Fabius Opleidingen verzorgt een groot aantal computertrainingen in diverse plaatsen in Nederland. We bieden onder andere trainingen aan die gericht zijn op een effectief gebruik van de PC, zoals de Introductietraining PC gebruik en de training Computertypen. Daarnaast geven wij trainingen gericht op diverse onderdelen van het Microsoft Office pakket (Word, Excel, Power Point, Access en Windows).

Computertraining basis en voor gevorderden

Wij bieden als computertraining zowel basistrainingen aan als trainingen voor gevorderden. We verzorgen deze cursussen individueel maar ook in groepsverband. Voor de basistrainingen is geen speciale vooropleiding nodig. Voor de trainingen voor gevorderden moet je minimaal over de kennis van de basistraining beschikken.


Fabius Opleidingen heeft al 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van computertrainingen met als doel cursisten in korte tijd effectief te laten werken met de PC en de bijbehorende software. In een computertraining leren wij je precies datgene dat nodig is om zelfstandig te kunnen werken. Beschik je al over de benodigde basiskennis, dan bieden wij je de mogelijkheid je kennis te verbreden via een andere basistraining of je kennis juist te verdiepen door middel van een training voor gevorderden.

Computertrainingen van Fabius

Fabius biedt de volgende computertrainingen: