een leuke baan!
MEER INFO? BEL GRATIS
0800 - 446 4464
MENU  

Typecursus

Algemeen

Fabius Opleidingen heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van computertrainingen met als doel cursisten in korte tijd effectief te laten werken met de PC en de bijbehorende software. In de trainingen leren wij je precies datgene dat nodig is om zelfstandig te kunnen werken. Bovendien laten we je zien hoe je op een ergonomische verantwoorde wijze kunt typen. Onze typecursus is dus niet alleen gericht op een effectief gebruik van het toetsenbord maar ook op de juiste fysieke houding tijdens het typen.

Opleiden: ons vak, jouw toekomst!

Het Fabius team

content_imagebig_alt
Inhoud

Inhoud van de typecursus

In de typecursus leer je in kort tijdsbestek hoe je snel kunt werken met het toetsenbord.
De mate waarin je snel en handig weet om te gaan met het toetsenbord is afhankelijk van de wijze waarop je dat geleerd wordt. Dat klinkt logisch maar in de praktijk blijkt vaak dat je dit met de juiste training sneller en op een eenvoudige wijze kunt leren.

Studiebelasting

Studiebelasting

Een dagdeel duurt drie uren. De ochtendbijeenkomst is van 09.00 uur tot 12.00 uur en de middagbijeenkomst is van 13:00 uur tot 16:00 uur. Je hebt de mogelijkheid om meerdere
dagdelen per week te volgen waardoor je de duur van de typecursus kunt verkorten. Deze training bestaat uit 5 wekelijkse bijeenkomsten. U moet rekening houden met dagelijks 20 minuten oefenen. 

Waar & Wanneer

Waar & wanneer

Met deze individuele training kun je wekelijks starten in diverse plaatsen in Nederland.

’s-Hertogenbosch Breda Heerlen Rotterdam
Alkmaar Den Haag Hengelo Tilburg
Almere Eindhoven Leeuwarden Utrecht
Amsterdam Groningen Nijmegen Venlo
Zwolle Haarlem Oosterhout  

 

Voor beschikbaarheid neem contact op met ons kantoor via ons gratis telefoonnummer

                                         0800 – 446 446 4

Kosten

Kosten van de typecursus

De typecursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van ieder 3 uur. Aan het einde van de training doe je een examen. Haal je een voldoende voor dit examen dan ontvang je een Fabius diploma. De totale kosten van deze training bedragen € 295,-. In deze prijs is ook het lesmateriaal en het examen inbegrepen. Dus geen verborgen kosten. Onze prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

Heb je vragen, bel dan naar ons gratis telefoonnummer 0800 - 4464464. Het Fabius team staat voor je klaar!