een leuke baan!
MEER INFO? BEL GRATIS
0800 - 446 4464
MENU  

Cursus Access

Algemeen

De cursus Acces is niet de enige cursus die Fabius Opleidingen biedt. Fabius Opleidingen heeft al 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van computercursussen met als doel cursisten in korte tijd effectief te laten werken met de PC en de bijbehorende software. In de cursussen leren wij je precies datgene dat nodig is om zelfstandig te kunnen werken.

Heb je vragen, bel dan naar ons gratis telefoonnummer 0800 - 4464464. Het Fabius team staat voor je klaar!

Opleiden: ons vak, jouw toekomst!

Het Fabius team

 

Inhoud

Inhoud van de Cursus Acces

In de Basis Cursus Access leer je in kort tijdsbestek hoe je effectief met Access kunt werken. De mate waarin je snel en handig weet om te gaan met Access is afhankelijk van de wijze waarop je dat geleerd wordt. Dat klinkt logisch maar in de praktijk blijkt vaak dat je met de juiste cursus veel meer uit Access kunt halen dan je denkt. Onze cursus is er op gericht om je dit op een eenvoudige wijze te leren zonder je lastig te vallen met onnodige details en technische aspecten.

Studiebelasting

Studiebelasting

Een dagdeel duurt drie uren. De ochtendbijeenkomst is van 09.00 uur tot 12.00 uur en de middagbijeenkomst is van 13:00 uur tot 16:00 uur. Je hebt de mogelijkheid om meerdere dagdelen per week te volgen waardoor je de duur van de cursus kunt verkorten. Deze cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten. Volg je 1 dagdeel per week dan ben je dus na 5 weken klaar maar volg je 2 dagdelen per week dan ben je al binnen 3 weken klaar. Per dagdeel moet je gemiddeld rekening houden met 1 dagdeel aan huiswerk.

Waar & Wanneer

Waar & wanneer

Met deze individuele training kun je wekelijks starten in diverse plaatsen in Nederland.

Voor beschikbaarheid neem contact op met ons kantoor via ons gratis telefoonnummer: 0800 – 446 446 4

 

Kosten

Kosten van de Cursus Acces

De Basis cursus Access bestaat uit 5 bijeenkomsten van ieder 3 uur. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat. De totale kosten van deze cursus bedragen € 295,-. In deze prijs is ook het lesmateriaal inbegrepen. Dus geen verborgen kosten. Onze prijzen zijn vrijgesteld van BTW.