een leuke baan!
MEER INFO? BEL GRATIS
0800 - 446 4464
MENU  

Cursus Office

Algemeen

De cursus Office is niet de enige cursus die Fabius Opleidingen biedt. Fabius Opleidingen heeft al 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van computercursussen met als doel cursisten in korte tijd effectief te laten werken met de PC en de bijbehorende software. In de cursussen leren wij je precies datgene dat nodig is om zelfstandig te kunnen werken.

Heb je vragen, bel dan naar ons gratis telefoonnummer 0800 - 4464464. Het Fabius team staat voor je klaar!

Opleiden: ons vak, jouw toekomst!

Het Fabius team

Inhoud

Inhoud van de Cursus Office

In de Cursus Office leer je in kort tijdsbestek hoe je effectief met Windows, Word en Excel kunt werken. Door het beste uit alle drie deze applicaties te halen, heb je de breedst mogelijke basis om op kantoor toe te passen. Uiteraard is deze basis verder uit te breiden met de andere Office-applicaties zoals Outlook, PowerPoint, Access etc.

Studiebelasting

Studiebelasting

Een dagdeel duurt drie uren. De ochtendbijeenkomst is van 09.00 uur tot 12.00 uur in de middagbijeenkomst is van 13:00 uur tot 16:00 uur. Je hebt de mogelijkheid om meerdere dagdelen per week te volgen waardoor je de duur van de cursus kunt verkorten. Deze cursus bestaat uit 13 bijeenkomsten. Volg je 1 dagdeel per week dan ben je dus na 13 weken klaar maar volg je 2 dagdelen per week dan ben je al na ruim 6 weken klaar. Per dagdeel moet je gemiddeld rekening houden met 1 dagdeel aan huiswerk.

Waar & Wanneer

Waar & wanneer

Met deze cursus kun je wekelijks starten in diverse plaatsen in Nederland.

Leslocaties

Voor beschikbaarheid neem contact op met ons kantoor via ons gratis telefoonnummer: 0800 – 446 446 4

Kosten

Kosten van de Cursus Office

De Cursus Office bestaat uit 13 bijeenkomsten van ieder 3 uur.

  • 3 bijeenkomsten MS Windows
  • 5 bijeenkomsten MS Word
  • 5 bijeenkomsten MS Excel

Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat. De totale kosten van deze training bedragen € 685,-. In deze prijs is ook het lesmateriaal inbegrepen. Dus geen verborgen kosten. Onze prijzen zijn vrijgesteld van BTW.