een leuke baan!
MEER INFO? BEL GRATIS
0800 - 446 4464
MENU  

Docent gezocht voor opleiding Administratief Medewerker

Docenten gezocht

 Maak e-mail aan naar vacature@fabiusopleidingen.nl

 Fabius Opleidingen is op zoek naar enthousiaste docenten voor de opleiding Administratief Medewerker in de regio's Nijmegen - Arnhem - Oost-Brabant en Noord-Limburg. Gemotiveerde collega’s, die graag mensen verder willen brengen. Niet alleen qua kennis en vaardigheden maar ook persoonlijk. Als docent ben je voor de cursisten een steun in de rug maar verwacht je tegelijkertijd ook inzet van hun kant. Belangrijk is dat je samen met je collega’s echt iets wilt bereiken, iets om trots op te zijn.

Algemeen

De opleiding Administratief Medewerker is vergelijkbaar met MBO niveau 2.

De lessen worden zowel overdag als ’s avonds gegeven. ’s Ochtends van 9:00 tot 12:00 uur en ’s avonds van 19.00 tot 22.00 uur.


Vereiste vakinhoudelijke kennis

Functie-eisen vacatures:


Jouw profiel:


Over Fabius

Fabius Opleidingen is een commerciële opleider voor volwassenenonderwijs en gespecialiseerd in kantoor- en boekhoudopleidingen op mbo-niveau. De opleidingen worden aangeboden in ruim 50 locaties door heel Nederland. Jaarlijks kiezen duizenden cursisten voor Fabius. Meer dan 90% van onze cursisten beveelt ons aan en daar zijn we trots op!

Met onze opleidingen willen wij de positie van cursisten op de arbeidsmarkt verbeteren. De opleidingen sluiten goed aan op de vraag in de arbeidsmarkt en zorgen er voor dat cursisten na het behalen van hun diploma direct aan de slag kunnen.

Wij werken in opdracht van het UWV, het bedrijfsleven en een groot aantal re-integratiebedrijven en gemeenten. Cursisten zijn vaak particulieren maar ook werknemers van bedrijven en instellingen zoals PostNL, De Bijenkorf, Hema, ABN AMRO, ING, Univé, Delta Lloyd, Lidl, Leen Bakker, Heineken, IKEA, GGZ, Adidas, diverse zorginstellingen, Avans Hogeschool en vele andere.

Indien je geïnteresseerd bent, kun je je sollicitatiebrief met CV (voorzien van een recente foto) sturen naar: theo.vanderheijden@fabiusopleidingen.nl ter attentie van Maria Roeling. Meer informatie kun je ook telefonisch verkrijgen: 0800 - 446 4464.

Maak e-mail aan naar vacature@fabiusopleidingen.nl