een leuke baan!
MEER INFO? BEL GRATIS
0800 - 446 4464
MENU  

Introductiecursus Computergebruik

Algemeen

Fabius Opleidingen heeft al 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van computertrainingen met als doel cursisten in korte tijd effectief te laten werken met de PC en de bijbehorende software. In de trainingen leren wij je precies datgene dat nodig is om zelfstandig te kunnen werken.

Heb je vragen, bel dan naar ons gratis telefoonnummer 0800 - 4464464. Het Fabius team staat voor je klaar!

Opleiden: ons vak, jouw toekomst!

Het Fabius team

Inhoud

Inhoud van de training

In de Introductietraining Computergebruik leer je in kort tijdsbestek hoe je effectief met je PC of laptop kunt werken. De mate waarin je snel en handig weet om te gaan met de PC of laptop is afhankelijk van de wijze waarop je dat geleerd wordt. Dat klinkt logisch maar in de praktijk blijkt vaak dat je met de juiste training veel meer uit je PC of laptop kunt halen dan je denkt. Onze training is er op gericht om je dit op een eenvoudige wijze te leren zonder je lastig te vallen met onnodige details en technische aspecten.

Studiebelasting

Studiebelasting

Een dagdeel duurt drie uren. De ochtendbijeenkomst is van 09.00 uur tot 12.00 uur en de middagbijeenkomst is van 13.00 uur tot 16.00 uur. Je hebt de mogelijkheid om meerdere dagdelen per week te volgen waardoor je de duur van de training kunt verkorten. Deze training bestaat uit 6 bijeenkomsten. Volg je 1 dagdeel per week dan ben je dus na 6 weken klaar maar volg je 3 dagdelen per week dan ben je al na 2 weken klaar. Per dagdeel moet je gemiddeld rekening houden met 1 dagdeel aan huiswerk.

Waar & Wanneer

Waar & wanneer

Met deze individuele training kun je wekelijks starten in diverse plaatsen in Nederland.

 

Voor beschikbaarheid neem contact op met ons kantoor via ons gratis telefoonnummer: 0800 – 446 446 4

Kosten

Kosten van de training

De Introductietraining Computergebruik bestaat uit 4 bijeenkomsten van ieder 3 uur. Aan het einde van de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. De totale kosten van deze training bedragen € 325,-. In deze prijs is ook het lesmateriaal inbegrepen. Dus geen verborgen kosten. Onze prijzen zijn vrijgesteld van BTW.