een leuke baan!
MEER INFO? BEL GRATIS
0800 - 446 4464
MENU  

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt met onze functiegerichte kantooropleidingen

Alle opleidingen van Fabius Opleidingen bereiden je voor op veel gevraagde functies. Met onze opleidingen kun je direct aan het werk want wij leren je precies wat werkgevers van jou verwachten.

  • Met onze opleidingen sta je sterker op de arbeidsmarkt
  • Praktijkgerichte opleidingen, kleine klassen en enthousiaste docenten

Wij leiden je op tot Receptioniste / Telefoniste, Administratief Medewerker, Secretaresse, Financieel Administratief Medewerker, Commercieel Administratief Medewerker, Projectmedewerker, Boekhoudkundig Medewerker (BKB) en Bedrijfseconomisch Medewerker (BKC). Deze functies zijn in vrijwel iedere organisatie nodig, zowel fulltime als parttime, en onze opleidingen bieden jou dus heel veel mogelijkheden. Dat geldt zowel voor werkenden, starters als herintreders.

Arbeidsmarktkansen

Uit onderzoek blijkt dat mensen met de juiste opleiding en kwalificaties een grotere kans hebben op leuk(er) werk. Het is daarbij van groot belang dat je de juiste opleiding volgt, dat wil zeggen opleidingen die goed aansluiten bij datgene dat werkgevers van jou vragen. En dat is precies wat Fabius jou biedt! Verder ontwikkel jij je als persoon door de gerichte begeleiding van onze docenten wat jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroot.

Praktijkgerichte aanpak op MBO-niveau

Onze opleidingen zijn op MBO-niveau en gericht op specifieke functies. Wij zorgen voor de noodzakelijke theoretische kennis en de voor de specifieke functie benodigde praktische vaardigheden. Daardoor ben je aan het einde van de opleiding direct inzetbaar!

Vooropleiding en vervolgopleidingen

Wij hebben onze opleidingen zo opgezet dat je zonder vooropleiding kan starten en al binnen 6 maanden in het bezit kan zijn van een waardevol diploma. Vervolgens kan je kiezen voor diverse vervolgopleidingen. Daarbij breng je je kennis stap voor stap op een hoger niveau. Iedere stap betekent meer mogelijkheden in de arbeidsmarkt en een grotere kans op een beter betaalde baan!

Hoge kwaliteit voor een redelijke prijs

Fabius Opleidingen biedt een hoge kwaliteit maar wel voor een redelijke prijs. Omdat ook de overheid het van groot belang vindt dat je voortdurend je kennis vergroot, stimuleert zij het volgen van een opleiding: de kosten van je opleiding zijn namelijk gedeeltelijk aftrekbaar. Per saldo betaal je dus nog minder! Zie voor meer informatie de site van de belastingdienst.

Vakanties

De vakanties lopen gelijk met de schoolvakanties in jouw regio. Door de vakanties kunnen de opleidingen iets korter of langer duren dan op deze site aangegeven.