"Ik had geen werkervaring. Maar na het behalen van mijn Fabius diploma's gaf een werkgever mij een kans."

“Ik kreeg veel afwijzingen op sollicitaties met de voornaamste reden te weinig tot geen werkervaring en geen passende diploma’s. Het UWV stelde mij voor een opleiding te volgen bij Fabius Opleidingen. Administratief Medewerker leek me de juiste opleiding, omdat ik dan breder inzetbaar was en vakgerichte diploma’s kon halen. Ik was erg gemotiveerd en had hoge verwachtingen, ik wilde mezelf namelijk snel ontwikkelen om weer aan het werk te kunnen.

Ik koos voor de individuele lesvorm in Utrecht. Omdat ik op dat moment voldoende tijd had, kon ik twee dagdelen per week doen. Hierdoor kon ik de opleiding versneld volgen. Bovendien kon ik mijn eigen gang gaan op mijn eigen tempo. En ook al is het niet persé nodig, ook thuis kon ik verder werken en dat motiveerde me enorm.

De lesstof viel me erg mee, het is allemaal erg duidelijk uitgelegd en zodra ik iets niet goed begreep was daar docent Brigitte! Wat een aardige vrouw met veel kennis, ervaring en geduld.

Met mijn medestudenten in de klas was het erg gezellig, ook al volgt iedereen in de individuele lesvorm zijn eigen opleiding. Ik heb deze opleiding succesvol afgerond met vier negens en een acht op mijn diploma! Ik raad dit echt iedereen aan. Mijn beste vriendin volgt op dit moment ook deze opleiding, maar dan klassikaal in Houten.

Na de opleiding stuurde ik zelfverzekerd en met een diploma op zak zes sollicitatiebrieven. Door mijn enthousiasme en door inzet te tonen gaf een werkgever mij een kans. Deze werkgever vond het moedig dat ik me had laten omscholen en zag mijn leergierigheid als een positieve eigenschap. Het klikte direct en ik had er een heel goed gevoel bij. Deze werkgever vond het moedig dat ik me had laten omscholen en zag mijn leergierigheid als een positieve eigenschap. Mijn telefoonaanname, het verwoorden van teksten en mijn kennis van MS Office maakte me een goede administratief medewerker en ik kreeg de praktijk dan ook snel onder de knie.

Na een tijdje wilde ik me nog verder verdiepen en besloot ik de vervolgopleiding Financieel Administratief Medewerker te doen. Uiteraard weer bij Fabius! En wat een grote en zeer leuke verrassing was, dat ik wéér Brigitte als docent had! Ook deze opleiding ging me goed af. Ik wist wat ik ongeveer kon verwachten en met mijn zelfvertrouwen kon het niet anders dan goed gaan. Deze keer haalde ik een zeven en een negen voor mijn examens!

Na afronding kon ik bij een andere werkgever, een financieringsmaatschappij, aan de slag. Inmiddels kon ik drie diploma’s en een jaar werkervaring op mijn CV laten zien! Ik werk nu met heel veel plezier en het gaat erg goed.”

DIRECT INSCHRIJVEN

Download gratis brochure


Brochure Fabius opleidingen
GRATIS DOWNLOAD