"Door mijn opleiding bij Fabius ben ik zelfs secretaresse geworden!"

Via een advertentie in een krant kwam ze de opleiding Receptioniste / Telefoniste tegen van Fabius Opleidingen.

"Na het zien van de advertentie ben ik naar de informatieavond gegaan. Het sprak me erg aan dat Word en Excel in het pakket zat. Maar ook de klassikale lesmogelijkheid en intensieve begeleiding. Op mijn vrije dag ben ik toen aan de opleiding begonnen."

"Het is natuurlijk afwachten hoe de praktijk bevalt, maar al mijn verwachtingen zijn uitgekomen. En de docente was een echte topper!  Zij is met iedereen intensief bezig geweest om ons voor te bereiden op de praktijk door te vertellen wat we tegen konden komen. Na het afronden van de opleiding Receptioniste / Telefoniste ben ik nog drie maanden doorgegaan voor Administratief Medewerker."

"De opleiding is ook een goede voorbereiding geweest op het solliciteren. Tijdens de opleiding ben ik al begonnen met het gericht bekijken van vacatures in dag- en weekbladen. Na het behalen van mijn diploma zag ik een vacature die me aansprak, heb daarop gereageerd en kon direct op gesprek. Zoals we geleerd hadden tijdens de opleiding, had ik me vooraf goed voorbereid en informatie over het bedrijf via internet verzameld. Zo hoopte ik te laten zien dat ik erg geïnteresseerd was in het bedrijf. Het gesprek verliep gelukkig vlot en ontspannen. De werkgever vroeg naar mijn diploma want dat vond hij erg belangrijk. Na het gesprek ben ik direct aangenomen. Ik was nr. 21! En dit alleen met mijn diploma, ik had geen aantoonbare praktijkervaring. Ik kon dus direct met mijn geleerde theorie aan de slag. Die had de docente er gelukkig goed ingestopt!"

"Ik heb Fabius al meerdere keren aanbevolen en deel mijn verhaal nu ook graag met andere mensen die er over denken om een opleiding via Fabius te beginnen. Zoals ik eerder zei, zijn mijn verwachtingen allemaal uitgekomen. Met goede begeleiding door een heel betrokken docente."

"Ik denk nog wel eens, als ik niet aan de opleiding was begonnen dan had het wel eens heel anders kunnen lopen. Mede door mijn opleiding bij Fabius ben ik inmiddels zelfs secretaresse geworden!"

DIRECT INSCHRIJVEN

Download gratis brochure


Brochure Fabius opleidingen
GRATIS DOWNLOAD