"Ik was liever bezig met administratieve werkzaamheden en heb er nu mijn werk in gevonden!"

Maar tijdens haar werk was ze stiekem toch liever bezig met administratieve werkzaamheden. Met dit gegeven ging ze aan de slag: veel solliciteren naar een administratieve baan. Toen dit niet succesvol bleek, ze regelmatig te horen kreeg dat ze niet in het profiel paste, dacht ze na over een andere aanpak: ‘Mogelijk kom ik met een opleiding verder?’


‘Na Googelen kwam ik al snel bij Fabius terecht. Mijn opleiding bij Fabius kon ik perfect combineren met mijn baan. 3 uur in de week naar school en het huiswerk maakte ik in de trein voor of na mijn werk. De klassen waren niet groot en de locatie was ideaal te bereiken met het openbaar vervoer. Ook de tijden waren goed te combineren met mijn werk. Ik hoopte in ieder geval dat het halen van een diploma mij verder zouden brengen en dat ik uiteindelijk in een korte tijd een nieuwe baan zou vinden die ik echt leuk zou vinden.


De opleiding vond ik top! In een hele korte tijd leerde ik onwijs veel. De modules worden zo opgebouwd, dat je went aan het tempo van les geven. Je wordt volledig begeleid door de docent. Je moet wel echt je huiswerk maken en bijblijven en dit vergt veel zelfdiscipline. Als je dit doet (wat makkelijk haalbaar is als je er tijd voor wilt maken) dan gaat de tijd snel voorbij en voordat je het weet zit de opleiding erop.


Ik wil mijn docent onwijs bedanken en ook haar credits geven. Ze heeft mij echt het gevoel gegeven dat ik het kon en dat een andere baan in deze richting geen probleem zou zijn met mijn karakter en werkervaring. Zij geloofde echt in mijn kunnen en daardoor zat ik onwijs relaxt tijdens de uitnodiging op mijn sollicitatiegesprek als Back Office Assistent bij een modebedrijf. Ik wist, dit kan ik!


De opleiding heeft zich inmiddels uitbetaald, na 6 maanden druk solliciteren werd ik aangenomen! Mijn huidige werkgever vertelde later dat door mijn opleiding ze konden zien dat ik leergierig ben en meer wilde dan wat ik deed. Ze zochten verder naar iemand die administratieve taken op zich kon nemen waar mijn opleiding op aansloot. Veel had ik niet geweten zonder deze opleiding; ik kon en kan hierdoor erg snel taken oppakken. En de combinatie met mode trekt mij erg aan.


Ik vind het nog steeds heel erg leuk. Ik ben een manusje van alles. Ook ben ik een beetje een personal assistent geworden van mijn leidinggevende. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en voel me nuttig. Het plannen, regelen, organiseren vind ik erg leuk, ik ben namelijk een perfectionist en enorm van het plannen.’


DIRECT INSCHRIJVEN

Download gratis brochure


Brochure Fabius opleidingen
GRATIS DOWNLOAD