"Ik moest omscholen. Door de Fabius opleiding is het me gelukt!"

“Voor de start van de opleiding was ik deels werkloos. Ik werkte 28 uur als verzorgende IG, maar door mijn reuma kon ik mijn baan niet meer volledig uitvoeren. Als mijn reuma zou verergeren was de kans groot dat ik helemaal zou moeten stoppen. Ik moest omscholen en ben via internet naar mogelijkheden gaan zoeken in de buurt van mijn woonplaats. De opleiding Medewerker Klantenservice van Fabius sprak mij aan en in overleg met een consulent van het UWV heb ik me hiervoor ingeschreven.

Ik ben met een open blik met de opleiding begonnen. Ik wist niet wat ik kon verwachten, ook omdat ik al 53 was en ik niet wist of ik de lesstof nog kon opnemen. Maar de opleiding heeft mijn verwachting echt overtroffen!
De lesstof was heel duidelijk en de begeleiding van docent Clasin was top.

Ik heb de opleiding klassikaal gevolgd in Breda. Elke week ben ik met veel plezier naar de les gegaan. Het leren ging goed en we hebben ook veel gelachen. Docente Clasin vulde veel stof aan met praktijkvoorbeelden waardoor ik me de lesstof helemaal eigen kon maken. Als cijfer geef ik de opleiding een 9.

Na de opleiding Medewerker Klantenservice heb ik twee keer gesolliciteerd en had ik binnen een week een uitnodiging voor een eerste kennismaking. Hierna ging ik door naar een tweede ronde en kreeg ik twee assessments. Ik was erg blij toen ik werd aangenomen. Mijn werkgever koos voor mij door mijn opleiding en mijn achtergrond in de zorg.

Naast mijn baan als verzorgende werk ik nu voor ongeveer 12 uur per week als medewerker klantenservice. Ik vind het leuk ook op deze manier mensen te helpen en kan me ook goed inleven in hun situatie. Wanneer mijn werk als verzorgende door mijn reuma te zwaar wordt, kan ik het werk als medewerker klantenservice volledig gaan doen.

Wie had dit een jaar geleden gedacht! Ik zou de opleiding dan ook zeker aanbevelen aan anderen. En aan de mensen die er aan denken om een opleiding te volgen om zich om te scholen is mijn advies: doen en nooit opgeven!” 

DIRECT INSCHRIJVEN

Download gratis brochure


Brochure Fabius opleidingen
GRATIS DOWNLOAD