Basiskennis Boekhouden
€ 475,- / € 394,-*
* Incl. uw belastingvoordeel van minimaal €81,-
MEER INFORMATIE
Financieel Administratief Medewerker
€ 1.990,- / € 1.360,-*
* Incl. uw belastingvoordeel van minimaal €630,-
MEER INFORMATIE
Basiskennis Calculatie
€ 370,- / € 327,-*
* Incl. uw belastingvoordeel van minimaal €43,-
MEER INFORMATIE
Praktijkdiploma Boekhouden
€ 1.155,- / € 829,-*
* Incl. uw belastingvoordeel van minimaal €326,-
MEER INFORMATIE

Wij leiden je op tot Receptioniste / Telefoniste, Administratief Medewerker, Secretaresse, Financieel Administratief Medewerker, Commercieel Administratief Medewerker, Projectmedewerker, Contactcenter Medewerker, Medewerker Klantenservice, Verkoopmedewerker, Commercieel Medewerker Binnendienst, Commercieel Medewerker Buitendienst, Boekhoudkundig Medewerker (BKB), Bedrijfseconomisch Medewerker (BKC) en Boekhouder (PDB). Deze functies zijn in vrijwel iedere organisatie nodig, zowel fulltime als parttime, en onze opleidingen bieden jou dus heel veel mogelijkheden. Dat geldt zowel voor werkenden, starters als herintreders.

Arbeidsmarktkansen

Uit onderzoek blijkt dat mensen met de juiste opleiding en kwalificaties een grotere kans hebben op leuk(er) werk. Het is daarbij van groot belang dat je de juiste opleiding volgt, dat wil zeggen opleidingen die goed aansluiten bij datgene dat werkgevers van jou vragen. En dat is precies wat Fabius jou biedt! Verder ontwikkel jij je als persoon door de gerichte begeleiding van onze docenten wat jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroot.

Praktijkgerichte aanpak op MBO-niveau

Onze opleidingen zijn op MBO-niveau en gericht op specifieke functies. Wij zorgen voor de noodzakelijke theoretische kennis en de voor de specifieke functie benodigde praktische vaardigheden. Daardoor ben je aan het einde van de opleiding direct inzetbaar!

Vooropleiding en vervolgopleidingen

Wij hebben onze opleidingen zo opgezet dat je zonder vooropleiding kan starten en al binnen 6 maanden in het bezit kan zijn van een waardevol diploma. Vervolgens kan je kiezen voor diverse vervolgopleidingen. Daarbij breng je je kennis stap voor stap op een hoger niveau. Iedere stap betekent meer mogelijkheden in de arbeidsmarkt en een grotere kans op een beter betaalde baan!

Hoge kwaliteit voor een redelijke prijs

Fabius Opleidingen biedt een hoge kwaliteit maar wel voor een redelijke prijs. Omdat ook de overheid het van groot belang vindt dat je voortdurend je kennis vergroot, stimuleert zij het volgen van een opleiding: de kosten van je opleiding zijn namelijk gedeeltelijk aftrekbaar. Per saldo betaal je dus nog minder! Zie voor meer informatie de site van de belastingdienst.

Vakanties

De vakanties lopen gelijk met de schoolvakanties in jouw regio. Door de vakanties kunnen de opleidingen iets korter of langer duren dan op deze site aangegeven.

Zomerkorting

Profiteer direct   wees snel!

DIRECT INSCHRIJVEN

Klassikaal les door héél Nederland.

Wij verzorgen opleidingen en trainingen door heel Nederland vanuit meer dan 50 locaties.Bekijk alle leslocaties door heel Nederland →

Leer ons beter kennen

Een impressie in de klas
Onze docenten
>25 jaar ervaring
Een impressie in de klas

Nieuwsgierig hoe het er bij ons in de klas aan toe gaat?

Onze docenten

Onze positief ingestelde docenten brengen mensen graag verder. Niet alleen qua kennis en vaardigheden maar ook persoonlijk.

>25 jaar ervaring

Fabius Opleidingen bestaat al meer dan 25 jaar en is een door het CRKBO erkende opleider. Ieder jaar kiezen duizenden cursisten voor een opleiding of training van Fabius Opleidingen!

Brochure
aanvragen

GRATIS DOWNLOAD

Bedrijven en instellingen waarvoor wij cursisten opleiden

Fabius opleidingen maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.
Sluiten