Geen resultaten gevonden

Wij leiden je op tot Receptioniste / Telefoniste, Administratief Medewerker, Secretaresse, Financieel Administratief Medewerker, Commercieel Administratief Medewerker, Projectmedewerker, Contactcenter Medewerker, Medewerker Klantenservice, Verkoopmedewerker, Commercieel Medewerker Binnendienst, Commercieel Medewerker Buitendienst, Office Manager, Management Assistent, Accountmanager, Boekhoudkundig Medewerker (BKB), Bedrijfseconomisch Medewerker (BKC) en Boekhouder (PDB). Deze functies zijn in vrijwel iedere organisatie nodig, zowel fulltime als parttime, en onze opleidingen bieden jou dus heel veel mogelijkheden. Dat geldt zowel voor werkenden, starters als herintreders.

Arbeidsmarktkansen

Uit onderzoek blijkt dat mensen met de juiste opleiding en kwalificaties een grotere kans hebben op leuk(er) werk. Het is daarbij van groot belang dat je de juiste opleiding volgt, dat wil zeggen opleidingen die goed aansluiten bij datgene dat werkgevers van jou vragen. En dat is precies wat Fabius jou biedt! Verder ontwikkel jij je als persoon door de gerichte begeleiding van onze docenten wat jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroot.

Praktijkgerichte aanpak op MBO-niveau

Onze opleidingen zijn op mbo-niveau en gericht op specifieke functies. Wij zorgen voor de noodzakelijke theoretische kennis en de voor de specifieke functie benodigde praktische vaardigheden. Daardoor ben je aan het einde van de opleiding direct inzetbaar!

Vooropleiding en vervolgopleidingen

Wij hebben onze opleidingen zo opgezet dat je zonder vooropleiding kan starten en al binnen 6 maanden in het bezit kan zijn van een waardevol diploma. Vervolgens kan je kiezen voor diverse vervolgopleidingen. Daarbij breng je je kennis stap voor stap op een hoger niveau. Iedere stap betekent meer mogelijkheden in de arbeidsmarkt en een grotere kans op een beter betaalde baan!

Hoge kwaliteit voor een redelijke prijs

Fabius Opleidingen biedt een hoge kwaliteit maar wel voor een redelijke prijs. Omdat ook de overheid het van groot belang vindt dat je voortdurend je kennis vergroot, stimuleert zij het volgen van een opleiding: voor de kosten van je opleiding kun je jaarlijks € 1.000 STAP-budget (subsidie) aanvragen. Betaal je per saldo dus nog minder! Lees hier meer over: STAP-budget. Let op: op = op.

Hoge slagingspercentages

Zowel voor onze kantooropleidingen als onze boekhoudopleidingen scoren onze cursisten zeer goed. Dit komt door onze specifieke aanpak. Met die aanpak zijn onze cursisten optimaal gemotiveerd om te slagen. Waar die aanpak uit bestaat? We werken met kleine klassen, onze docenten hebben ruime kennis van de praktijk en doen hun uiterste best om onze cursisten te laten slagen. En we gebruiken proefexamens om onze cursisten optimaal voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn wij al meer dan 35 jaar specialist in het in het om- en bijscholen op mbo-niveau waardoor wij begrijpen wat onze cursisten nodig hebben om te kunnen slagen.

Bekijk de slagingspercentages.

Vakanties

De vakanties lopen gelijk met de schoolvakanties in jouw regio. Door de vakanties kunnen de opleidingen iets korter of langer duren dan op deze site aangegeven.

Klassikaal les door héél Nederland.

Wij verzorgen opleidingen en trainingen door heel Nederland vanuit meer dan 50 locaties.Bekijk alle leslocaties door heel Nederland →

Onze cursisten over de opleidingen

Succesverhalen
Kijkje in de klas
Onzekerheden
Terug de klas in
Huiswerk
Cursisten

Studenten Jennefer, Hatice en Christa over hun ervaring met het volgen van een opleiding bij Fabius Opleidingen. Ze vertellen over hun motivatie, de zenuwen en onzekerheden vooraf, hun ervaringen in de klas en met de docent en ze laten weten hoe het nu met hen gaat. Bekijk snel hun succesverhalen! Een overzicht van alle succesverhalen vind je hier.

Wil je weten hoe een klassikale les verloopt? Wij liepen een ochtend mee in een klas in Amersfoort tijdens de laatste module van de opleiding Administratief Medewerker. Naast indrukken van de les komt ook student Nelleke aan het woord die haar ervaringen vertelt. Welke vragen had zij voordat zij koos voor Fabius en aan de opleiding begon? En hoe heeft zij de opleiding uiteindelijk ervaren? Maar ook docent Esther vertelt over haar ervaring met de cursisten. In een paar minuten krijg je een goede indruk!

Zes Fabius-studenten gaan met elkaar in gesprek over hun keuze voor Fabius Opleidingen. Blij met de stap die ze genomen hebben om weer een opleiding te volgen, delen zij hun ervaringen over studeren, de begeleiding van de docent en het contact met medestudenten. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk!

Studenten van Fabius Opleidingen gaan met elkaar in discussie over hun ervaringen met klassikaal les. Hoewel het weer even wennen is om in de schoolbanken plaats te nemen, zijn ze allemaal enthousiast over de lessen bij Fabius Opleidingen. Spijt hebben ze zeker niet!

Als je een cursus of opleiding volgt bij Fabius Opleidingen, moet je naast de lessen volgen ook weer met je neus de boeken in. Hoe is het om weer huiswerk te maken, hoe is de studiebelasting en de begeleiding van de docent? Zes studenten van Fabius Opleidingen gaan erover met elkaar in discussie.

Studenten Denise, Lyda en Enny over hun ervaring bij het volgen van een opleiding bij Fabius Opleidingen. Ze vertellen over hun motivatie, de zenuwen en onzekerheden vooraf, hun ervaringen in de klas en met de docent en laten weten hoe het nu met ze gaat. Bekijk snel hun succesverhalen in deze video! Een overzicht van alle succesverhalen vind je hier

Bedrijven en instellingen waarvoor wij cursisten opleiden

Brochure Fabius opleidingen

Brochure
aanvragen

GRATIS DOWNLOAD