Fabius Opleidingen » Privacy statement
8.5 / 10
379 reviews

Privacy statement

In het kader van onze dienstverlening legt Fabius Opleidingen gegevens van u vast. Middels dit privacy statement informeren wij u over het gebruik van uw persoonsgegevens door Fabius Opleidingen.

Fabius Opleidingen gaat zorgvuldig om met de verwerking uw persoonsgegevens. Dit gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de privacyregelgeving volgens de ‘Wet bescherming persoonsgegevens’ (Wbp).

Onderscheid persoonsgegevens en anonieme gegevens

Fabius Opleidingen maakt onderscheid tussen persoonsgegevens en anonieme gegevens. Persoonsgegevens zijn die gegevens op basis waarvan uw identiteit kan worden herleid, zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en leeftijd.

Fabius Opleidingen kan op verschillende manieren de beschikking krijgen over uw persoonsgegevens. In de eerste plaats kunt u deze persoonsgegevens zelf hebben verstrekt via deze website of anderszins. Of u heeft uw gegevens achtergelaten bij een partner van Fabius Opleidingen (Bv. platform Springest.nl)

Anonieme gegevens zijn gegevens die niet (meer) kunnen worden herleid tot uw identiteit. Een belangrijk en veel voorkomend voorbeeld van anonieme gegevens is het IP-adres. Wanneer u onze website bezoekt, is het noodzakelijk bepaalde informatie te verzamelen om de verbinding goed te laten verlopen. Als u een webpagina opvraagt, is het voor de webserver noodzakelijk te weten waar de pagina naar toe moet. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van uw IP-adres.

Gebruik van cookies

Fabius maakt op haar website gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat een website plaatst op het device (zoals desktop, smartphone, tablet) waarmee de website bezocht wordt. We gebruiken cookies om de website te verbeteren en om advertenties af te stemmen op de interesses van de bezoeker.
Onze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies: functionele, analyse, advertising & tracking cookies. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.