"Fabius gaf me een steuntje in de rug."

"Ik ben me gaan oriënteren op diverse opleidingen. Ik wilde namelijk zeker weten dat het goed zat en dat ik met mijn diploma aan de slag kon."

Als alleenstaande moeder vond Gabriëlle het belangrijk om onafhankelijk te zijn en goede papieren te hebben. Maar ja, vind maar eens de tijd voor een opleiding met twee jonge kinderen!

"Bij Fabius heb je een paar uur in de week les, dus dat ging prima. Ik heb er wel hard aan moeten trekken in het begin. Maar ik wilde dolgraag een opleiding op MBO-niveau. Dus ik ben er voor gegaan!"

Direct na haar opleiding kreeg Gabriëlle een leuke baan aangeboden bij de lokale omroep in haar woonplaats.

"Ik kon letterlijk en figuurlijk meteen aan de slag want de opleiding sloot goed aan bij de wensen van mijn werkgever. Ik werk hier nu ruim een jaar met heel veel plezier. Die opleiding bij Fabius heeft me echt het steuntje in de rug gegeven dat ik nodig had."

DIRECT INSCHRIJVEN

Download gratis brochureGRATIS DOWNLOAD

Bekijk gerelateerde cases

Jolanda
43 jaar

Het verhaal van Jolanda,
"Na een ‘schop onder mijn kont’ van docent Rudi, had ik het lef om mijn eerste echte sollicitatiebrief te schrijven."

Jolanda wilde meer uren gaan werken omdat haar kinderen inmiddels wat ouder waren. Haar werkgever kon dit niet bieden. Om zichzelf beter te verkopen op de arbeidsmarkt koos ze voor Fabius.


BEKIJK DEZE CASE
Astrid
29 jaar

Het verhaal van Astrid,
"Ik had geen werkervaring. Maar na het behalen van mijn Fabius diploma's gaf een werkgever mij een kans."

Astrid wilde zich snel laten omscholen naar ander werk, maar kreeg bij afwijzingen als reden op dat ze geen werkervaring had. Met het behaalde vakgerichte Fabius diploma Administratief Medewerker, haar enthousiasme en inzet gaf een werkgever haar een kans!  


BEKIJK DEZE CASE
Margriet
53 jaar

Het verhaal van Margriet,
"Ik moest omscholen. Door de Fabius opleiding is het me gelukt!"

Margriet moest door reuma op zoek naar lichamelijk minder belastend werk. Een lastige stap zonder diploma en praktijkervaring. Via internet kwam zij uit bij de opleiding Medewerker Klantenservice van Fabius. Een jaar later heeft ze haar diploma en is ze aan het werk als medewerker klantenservice.  


BEKIJK DEZE CASE