“Met deze opleiding kon ik direct aan de slag in de functie waar ik naar op zoek was”

De opleiding

‘Ik was al een tijdje op zoek naar een baan met meer inhoud en perspectief. Het werd me al snel duidelijk dat ik een opleiding moest volgen om in een dergelijke baan aan de slag te kunnen. Toen ik op zoek ging naar een kantooropleiding in mijn regio kwam ik al googelend Fabius tegen. Fabius bood de mogelijkheid om de opleiding bij mij in de omgeving in de avond te volgen wat prettig was omdat ik een fulltime baan had. Daarnaast kon ik bij Fabius klassikale lessen volgen in kleine groepen. Dat kwam voor mij goed uit want dan zou ik me beter kunnen concentreren tijdens de lessen. In heb uiteindelijk gekozen voor de opleiding Administratief Medewerker.

Verwachtingen

Ik had niet verwacht dat de opleiding zo goed aan mijn verwachtingen zou voldoen. Tijdens de opleiding heb ik veel geleerd. Voordat ik begon wist ik al het nodige van Word en Excel maar door de opleiding is dat nu veel beter. Ook was ik erg tevreden over de docent. Zij heeft alles goed en zorgvuldig uitgelegd, waardoor ik ook zeker mijn diploma heb gehaald. En ik vond het erg fijn om klassikaal de lessen te volgen. Daardoor kon ik goed luisteren en aantekeningen maken en deze later teruglezen. Door deze goede ervaringen ga ik nu ook nog een vervolgopleiding doen.

Administratieve baan

Een paar weken voor mijn laatste examen heb ik gesolliciteerd naar een functie commercieel administratief medewerker. Dat ik al bijna klaar was met de opleiding gaf me zelfvertrouwen. Ik solliciteerde en mocht op gesprek. Na de tweede ronde kreeg ik te horen dat ik was aangenomen. Ik was gekozen uit een groep van ongeveer 40 sollicitanten! Met mijn opleiding had ik mijn toekomstige werkgever er van kunnen overtuigen dat ik de functie aan kon en gemotiveerd was om direct aan de slag te gaan. Blijkbaar terecht want na een paar maanden vertelde mijn werkgever al dat hij erg tevreden was over mij. En nu heb ik die administratieve baan waar ik naar op zoek was!

Ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor deze opleiding en ik zou het anderen ook zeker aanbevelen. Waarom? Omdat je in korte tijd een diploma kunt halen en direct inzetbaar bent.

DIRECT INSCHRIJVEN

Download gratis brochureGRATIS DOWNLOAD

Bekijk gerelateerde cases

Jolanda
43 jaar

Het verhaal van Jolanda,
"Na een ‘schop onder mijn kont’ van docent Rudi, had ik het lef om mijn eerste echte sollicitatiebrief te schrijven."

Jolanda wilde meer uren gaan werken omdat haar kinderen inmiddels wat ouder waren. Haar werkgever kon dit niet bieden. Om zichzelf beter te verkopen op de arbeidsmarkt koos ze voor Fabius.


BEKIJK DEZE CASE
Astrid
29 jaar

Het verhaal van Astrid,
"Ik had geen werkervaring. Maar na het behalen van mijn Fabius diploma's gaf een werkgever mij een kans."

Astrid wilde zich snel laten omscholen naar ander werk, maar kreeg bij afwijzingen als reden op dat ze geen werkervaring had. Met het behaalde vakgerichte Fabius diploma Administratief Medewerker, haar enthousiasme en inzet gaf een werkgever haar een kans!  


BEKIJK DEZE CASE
Margriet
53 jaar

Het verhaal van Margriet,
"Ik moest omscholen. Door de Fabius opleiding is het me gelukt!"

Margriet moest door reuma op zoek naar lichamelijk minder belastend werk. Een lastige stap zonder diploma en praktijkervaring. Via internet kwam zij uit bij de opleiding Medewerker Klantenservice van Fabius. Een jaar later heeft ze haar diploma en is ze aan het werk als medewerker klantenservice.  


BEKIJK DEZE CASE