Veelgestelde vragen

Vind snel een antwoord op je vraag

Hoe gaat Fabius om met de Corona maatregelen?

Antwoord

Wij volgen de maatregelen zoals bepaald door de overheid (waaronder de richtlijnen van het RVIM). Half maart hebben wij naar aanleiding van die maatregelen besloten om alle lessen tot nader bericht op te schorten. Dit om duidelijkheid te scheppen voor zowel onze cursisten als onze docenten. Na 3 weken bleek dat onderwijs op locatie nog steeds niet mogelijk was en zijn wij overgestapt op online lesgeven. Dit is door onze cursisten en docenten heel goed opgepakt. Toen begin juni weer op locatie les gegeven kon worden, zijn wij voor bijna al onze klassen op locatie verder gegaan met de lessen. Daarbij worden overigens wel de voorgeschreven maatregelen in acht genomen. Dus 1,5 meter afstand, handen wassen, geen handen schudden, bij klachten thuisblijven, etc. Sommige klassen zijn - na onderling overleg tussen de docent en cursisten - verder gegaan met de online lessen. Het ging daarbij om klassen die al bijna klaar waren met hun opleiding.

Iedereen die zich nu bij ons inschrijft krijgt les op locatie. Uiteraard met inachtneming van de voorgeschreven maatregelen en onder voorbehoud van eventuele toekomstige  aanpassingen van die maatregelen.

Mocht je vragen hebben met betrekking tot de Corona maatregelen, dan kun je altijd contact met ons opnemen op 0162 - 426 808 (gratis) of via info@fabiusopleidingen.nl.

Kom je er niet uit?