Volwassenonderwijs op mbo-niveau
Praktijkgerichte opleidingen en trainingen
50+ leslocaties door heel Nederland
8.6 / 10
370 reviews

Goed opgeleid zijn, werkt!

Wij bieden kantoor- en boekhoudopleidingen aan op mbo-niveau. Onze opleidingen zijn afgestemd op de vraag in de arbeidsmarkt zodat je direct aan de slag kan!

Bij ons kies je voor:

  • Klassikaal les bij jou in de buurt
  • Kleine klassen
  • Betrokken docenten
  • Hoge slagingspercentages
  • Korte betaalbare opleidingen voor veel gevraagde functies
  • Erkende opleider met meer dan 95% tevreden cursisten

Klassikaal les bij jou in de buurt

Bij Fabius Opleidingen begrijpen we dat persoonlijke interactie en nabijheid essentieel zijn voor een effectieve leerervaring. Daarom bieden we klassikale lessen aan op meer dan 50 locaties door heel Nederland. Of je nu in een grote stad of in een kleiner dorp woont, er is altijd een Fabius-locatie dicht bij jou. Onze locaties zijn gemakkelijk bereikbaar en voorzien van moderne faciliteiten om jouw leerervaring te optimaliseren. Kies voor kwaliteitsonderwijs bij jou om de hoek en ervaar het verschil van lokaal leren bij Fabius.

Kleine klassen

Persoonlijke aandacht en een op maat gemaakte leerervaring staan centraal in onze benadering van onderwijs. Daarom houden we onze klassen bewust klein. In kleinere groepen kunnen studenten effectiever deelnemen aan discussies, directe feedback krijgen van docenten en een sterkere band opbouwen met medestudenten. Dit bevordert niet alleen het leerproces, maar zorgt er ook voor dat elke student zich gezien en gewaardeerd voelt. Een intieme leeromgeving zorgt voor een veilige sfeer waarin vragen gesteld kunnen worden en waarin iedereen de ruimte krijgt om te groeien.

Betrokken docenten

De kwaliteit van ons onderwijs is sterk verankerd in de toewijding en expertise van onze docenten. Elk lid van ons onderwijsteam is niet alleen hooggekwalificeerd in zijn of haar vakgebied, maar ook diep betrokken bij het succes van elke student. Onze docenten gaan verder dan alleen lesgeven; ze zijn mentors, begeleiders en inspirators. Ze begrijpen de unieke behoeften en ambities van hun studenten en passen hun benadering dienovereenkomstig aan. Bij Fabius Opleidingen ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van een leergemeenschap waar docenten zich inzetten voor jouw persoonlijke en professionele groei.

Hoge slagingspercentages

Het streven naar uitmuntendheid is een kenmerk dat diep geworteld is in onze onderwijsfilosofie. Dit wordt weerspiegeld in de indrukwekkende slagingspercentages van onze studenten. Dankzij een combinatie van kwalitatief hoogwaardig onderwijs, gepassioneerde docenten en een ondersteunende leeromgeving, slagen de meeste van onze studenten met vlag en wimpel. Maar het gaat niet alleen om cijfers. Achter elk succespercentage zit een verhaal van hard werken, toewijding en de wil om te slagen. Wanneer je kiest voor Fabius Opleidingen, kies je voor een instituut dat niet alleen streeft naar academische excellentie, maar ook naar jouw persoonlijk succes.

Korte betaalbare opleidingen voor veelgevraagde functies

In de snel veranderende arbeidsmarkt van vandaag is er een groeiende behoefte aan professionals met specifieke vaardigheden en kennis. Fabius Opleidingen speelt hierop in door korte en betaalbare opleidingen aan te bieden die direct aansluiten op veelgevraagde functies in diverse sectoren. Onze opleidingen zijn ontworpen om studenten snel en efficiënt voor te bereiden op de eisen van de hedendaagse werkplek. Bovendien zijn ze kosteneffectief, waardoor je een maximale return on investment krijgt voor je educatieve uitgaven. Investeer in je toekomst en zet een stap vooruit in je carrière met de gerichte en betaalbare opleidingen van Fabius.

Erkende opleider met meer dan 95% tevreden cursisten

Vertrouwen in een opleidingsinstituut is essentieel bij het kiezen van een opleiding of cursus. Fabius Opleidingen heeft zich door de jaren heen gevestigd als een vooraanstaande en betrouwbare opleider. Onze erkenning in de onderwijssector wordt onderstreept door een indrukwekkende tevredenheidsscore van meer dan 95% onder onze cursisten. Deze tevredenheid is het resultaat van onze toewijding aan kwaliteit, betrokken docenten en een curriculum dat aansluit bij de behoeften van de arbeidsmarkt. Wanneer je kiest voor Fabius, kies je voor een instituut dat z’n sporen heeft verdiend en waar oud-studenten met trots op terugkijken.

Brochure

Alle informatie op een rij

Meer dan 50 locaties

Door héél Nederland

35 Opleidingen

Kort en praktijkgericht

Hoge slagingspercentages

30 jaar specialist in om- en bijscholing

Verhalen van cursisten

Wat vertellen onze cursisten?

Reviews

Hoe oordelen onze cursisten?

Meest gekozen scholingen

€ 75,- korting

Opleiding Administratief Medewerker

€ 1.775,- € 1.700,-
€ 75,- korting
€ 75,- korting

Opleiding Medewerker Klantenservice

€ 2.350,- € 2.275,-
€ 75,- korting
€ 75,- korting

Opleiding Verkoopmedewerker

€ 2.350,- € 2.275,-
€ 75,- korting
€ 75,- korting

Opleiding Online Marketing Medewerker

€ 1.825,- € 1.750,-
€ 75,- korting

Bedrijven en instellingen waarvoor wij cursisten opleiden