Fabius Opleidingen » 10 redenen om voor Fabius Opleidingen te kiezen
8.5 / 10
379 reviews

Kies voor Fabius Opleidingen

Waarom kiezen onze cursisten voor Fabius Opleidingen? Natuurlijk willen zij kwaliteit en een betaalbare opleiding. Maar er zijn nog veel meer redenen om te kiezen voor Fabius Opleidingen. Hieronder vind je 10 redenen om voor ons te kiezen.

1. Een betere positie op de arbeidsmarkt

Wij leiden je op voor veel gevraagde functies. Het lesmateriaal is afgestemd op de eisen vanuit de arbeidsmarkt. Je leert dus precies datgene wat werkgevers van je verwachten. Dit zorgt er voor dat je je met een waardevol diploma kunt onderscheiden op de arbeidsmarkt.

2. Korte praktijkgerichte opleidingen

Wij hebben onze opleidingen zo opgezet dat je alleen datgene leert wat je nodig hebt om de functie goed te kunnen uitoefenen. Wat betreft de inhoud kijken wij naar de eisen van werkgevers. Aan de hand van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk leer je alles wat nodig is voor je (toekomstige) werk. Praktijkgericht dus, zodat je met onze opleidingen direct aan de slag kan.

3. Meer dan 50 goed bereikbare locaties

We hebben meer dan 50 locaties verspreid over heel Nederland. Dit betekent dat er altijd wel een leslocatie bij jou in de buurt is. En onze locaties zijn goed bereikbaar, met de auto en met het openbaar vervoer.

4. Kleine klassen, goede begeleiding, hoge slagingspercentages

Wij verzorgen klassikale lessen omdat wij van mening zijn dat onze cursisten gebaat zijn bij contactonderwijs. Wij doen dit in kleine groepen van gemiddeld 10-15 cursisten. Daardoor is de docent in staat uitgebreid aandacht te besteden aan het lesmateriaal en het huiswerk en is er voldoende ruimte om cursisten waar nodig persoonlijk te begeleiden. Door deze aanpak en onze examentrainingen behalen wij hoge slagingspercentages!

5. Meer dan 90% beveelt Fabius aan

Wij houden regelmatig evaluaties onder onze cursisten. Uit deze evaluaties blijkt dat meer dan 90% onze opleidingen aanbeveelt aan anderen. Onze cursisten zijn dus uitermate tevreden over onze opleidingen.

6. Geen specifieke vooropleiding vereist

Wij verlangen geen specifieke vooropleiding. We gaan er wel van uit dat je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift (2F/B1 niveau). En enige ervaring met de computer is een voordeel. Daarnaast verwachten wij inzet en motivatie. Met onze gerichte begeleiding bereiden wij je goed voor op de examens. De ervaring leert dat, als jij de wil hebt om te slagen, het diploma voor jou binnen handbereik ligt.

7. Kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit. Daarom zijn wij lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en voldoen wij aan de eisen van het NRTO Keurmerk. Wij werken met begrijpelijk geschreven lesmateriaal en met enthousiaste docenten die zorgen voor een goede begeleiding. En voor eventuele klachten hebben wij een aparte klachtenprocedure zodat ook ontevreden cursisten hun verhaal kunnen doen.

8. Betaalbaar

Kwalitatief uitstekende opleidingen én betaalbaar, dat is wat wij bieden. Bovendien zijn wij helder en transparant over de kosten, geen verrassingen dus.

9. Veel keuzemogelijkheden

Door onze modulaire opbouw heb je veel keuze. De basis van onze opleidingen is de opleiding Administratief Medewerker. Na deze opleiding heb je de mogelijkheid om direct door te gaan met een van onze vervolgopleidingen: Ga je voor het diploma Receptioniste / Telefoniste, dan hoef je alleen het eerste deel van de opleiding Administratief Medewerker te volgen. Als je graag verder wilt in de financiële richting, dan kun je bij ons de opleidingen Basiskennis Boekhouden (BKB), Basiskennis Calculatie (BKC), Praktijkdiploma Boekhouden (PDB), Moderne Bedrijfsadministratie (MBA), Basiskennis Loonadministratie (BKL) en Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) volgen.

10. Geschikt voor werkenden en werkzoekenden

Al onze opleidingen zijn niet alleen geschikt voor werkenden, maar ook voor werkzoekenden zoals starters, herintreders en mensen die werkloos zijn. Wij zijn dan ook al meer dan 10 jaar UWV opleidingspartner.

Meest gekozen scholingen

€ 50,- korting

Opleiding Administratief Medewerker

€ 1.775,- € 1.725,-
€ 50,- korting
€ 50,- korting

Opleiding Medewerker Klantenservice

€ 2.350,- € 2.300,-
€ 50,- korting
€ 50,- korting

Opleiding Verkoopmedewerker

€ 2.350,- € 2.300,-
€ 50,- korting
€ 50,- korting

Opleiding Online Marketing Medewerker

€ 1.825,- € 1.775,-
€ 50,- korting

Bedrijven en instellingen waarvoor wij cursisten opleiden