Fabius Opleidingen » Over Fabius
8.5 / 10
379 reviews

Over Fabius

Meer dan 35 jaar leidt Fabius Opleidingen op voor particulieren, overheidsinstanties en het bedrijfsleven. Bij ons kun je terecht voor kantoor- en boekhoudopleidingen op mbo-niveau en voor deze opleidingen zijn wij de grootste opleider van Nederland.

Met een opleiding van Fabius kiezen onze cursisten voor een waardevol diploma op de arbeidsmarkt. En wij zijn er trots op dat meer dan 90% van onze cursisten ons aanbeveelt. Veel nieuwe cursisten komen dan ook bij ons via oud-cursisten of via cursisten die bij ons een opleiding aan het volgen zijn.

Waarom een opleiding?

Een “leven lang leren” wordt steeds belangrijker: kennis en vaardigheden dienen voortdurend verder ontwikkeld te worden. Dat geeft je een sterkere positie op de arbeidsmarkt. Uit onderzoek blijkt immers dat werkenden met een diploma hun baan langer behouden en zij kunnen met een diploma ook sneller doorgroeien. En werkzoekenden vinden met  een diploma sneller een baan die bij hen past.

En het loont: met een diploma kun je meer verdienen. Werkgevers waarderen het dat je door middel van opleidingen investeert in jezelf. Daarmee laat je zien dat je wilt en kunt leren en dat je gemotiveerd bent om hier tijd voor vrij te maken. Wil je meer weten over de voordelen van een goede opleiding en hoe dit je carrière kan beïnvloeden? Bezoek dan onze uitgebreide pagina: https://www.fabiusopleidingen.nl/goed-opgeleid-zijn-werkt/.

Waarom een opleiding bij Fabius?

Onze opleidingen zijn gericht op veel voorkomende functies en functies waarvoor sprake is van een groeiende vraag. Door onze jarenlange ervaring met opleidingen op mbo-niveau weten wij welke kennis en vaardigheden in de praktijk worden gevraagd. We leren je wat werkgevers van je verwachten zodat je na afloop direct aan de slag kunt.

Wij werken met kleine klassen. Daardoor krijg je veel aandacht en leer je sneller. Onze docenten zien het als een uitdaging om hun cursisten te laten slagen. En uit ervaring weten wij dat cursisten die gemotiveerd zijn hun diploma ook halen. Ook merken ze dat ze meer kunnen dan ze dachten en dat geeft vertrouwen, tijdens de opleiding maar ook in hun werk of bij het solliciteren naar een passende baan.

Meer dan 50 locaties, dus altijd een opleiding in de buurt!

Wij bieden onze opleidingen aan in meer dan 50 locaties en zijn daarmee voor deze opleidingen de grootste opleider van Nederland. Onze locaties zijn verspreid over heel Nederland, dus er is altijd wel een leslocatie bij jou in de buurt!

Voor wie werken wij?

Wij werken in opdracht van het UWV, een groot aantal re-integratiebedrijven en gemeenten en het bedrijfsleven. Onze cursisten zijn particulieren maar ook werknemers van bedrijven en instellingen zoals PostNL, De Bijenkorf, Hema, ABN AMRO, ING, NS, Univé, Delta Lloyd, Menzis, CZ, VGZ, AH, Lidl, Action, Blokker, Leen Bakker, IKEA, Heineken, Caterpillar, DAS, een groot aantal zorginstellingen, de GGZ, het ministerie van Binnenlandse Zaken, het ministerie van Buitenlandse Zaken, diverse Hogescholen en vele andere.

Heb je vragen? Vul een contactformulier in of bel naar ons telefoonnummer 0162 – 426 808. Het Fabius team staat voor je klaar!

Goed opgeleid zijn, Werkt!

Weten waarom onze cursisten kiezen voor Fabius opleidingen?
Klik hier en bekijk de 10 redenen

8.5 / 10
379 reviews
Fabius opleidingen - WP_20180317_044_2-PS-1
Jolanda (43 jaar)
“Na een ‘schop onder mijn kont’ van docent Rudi, had ik het lef om mijn eerste echte sollicitatiebrief te schrijven.”
Leslocatie: Hengelo

Meest gekozen scholingen

€ 50,- korting

Opleiding Administratief Medewerker

€ 1.775,- € 1.725,-
€ 50,- korting
€ 50,- korting

Opleiding Medewerker Klantenservice

€ 2.350,- € 2.300,-
€ 50,- korting
€ 50,- korting

Opleiding Verkoopmedewerker

€ 2.350,- € 2.300,-
€ 50,- korting
€ 50,- korting

Opleiding Online Marketing Medewerker

€ 1.825,- € 1.775,-
€ 50,- korting

Bedrijven en instellingen waarvoor wij cursisten opleiden