Fabius Opleidingen » Succesverhalen » Het verhaal van Denise, Lyda & Enny
8.5 / 10
379 reviews

Het verhaal van Denise, Lyda & Enny

Studenten Denise, Lyda en Enny over hun ervaring met het volgen van een opleiding bij Fabius Opleidingen. Ze vertellen over hun motivatie, de zenuwen en onzekerheden vooraf, hun ervaringen in de klas en met de docent en ze laten weten hoe het nu met hen gaat. Bekijk snel hun succesverhalen!

Fabius opleidingen - Denise-Lyda-Enny
Denise, Lyda & Enny

“Ik ben heel erg blij met de stappen die ik heb genomen”

Accepteer advertentie cookies om deze content te zien.

Accepteer advertentie cookies

Denise:
“Ik ben Denise van Dijken en ik heb de opleiding Financieel Administratief Medewerker gevolgd. Hiervoor werkte ik in de horeca. Vanwege de slijtage in mijn knieën moest ik aan omscholing doen. Zo ben ik eigenlijk bij Fabius terecht gekomen. Of ik het spannend vond om een opleiding te volgen? Vroeger was ik nooit zo’n hele brave leerling. Nu vroeg ik mij af: Kan ik het inderdaad wel? Slaag ik wel? Dus ja, ik vond het wel heel spannend. Maar in januari heb ik mijn laatste examen afgerond en ik heb nu sinds anderhalve maand al gelijk een andere baan gevonden!”

Lyda:
“Ik ben Lyda en ik kom uit de zorg. Ik ben bij Fabius begonnen met de opleiding receptioniste-telefoniste. Daarna ben ik de opleiding Administratief Medewerker gaan volgen en als ik daarmee klaar ben wil ik nog die van Contactcenter Medewerker volgen. Echt spannend vond ik het niet om met een opleiding te starten. Je startpunt is je eigen ervaring. Dat is voor iedereen anders, maar je komt wel allemaal op hetzelfde eindpunt aan. Ik ben iemand die vroeger op school niet zo goed uit de verf kwam. Als je wat ouder bent en blijkt dat je dus wel voor elkaar kan krijgen wat je wilt, dan word je daar wel blij van.”

Enny:
“Ik ben Enny Sijben, ik ben 55 jaar en ik heb bijna alle opleidingen bij Fabius gevolgd. Vroeger heb ik de LEAO gedaan, dat vond ik leuk. Kantoorpraktijk, boekhouden, bedrijfsrekenen en wiskunde. Toen ik weer wilde gaan studeren dacht ik: ja, dat ga ik weer oppakken! Een opleiding volgen bij Fabius was eigenlijk het meest logisch. Voordat ik begon vond ik het doodeng. Ik dacht dat ik het niet kon: een vreemde omgeving, ik moest met de trein, met de bus. Ik kende Fabius helemaal niet. Toen ik me er na de eerste les overheen had gezet, kwam ik los. Ik vond het heerlijk! Het was een klassikale les en wat me hierin heel erg aansprak was dat het kleine groepen waren. En de sfeer was goed. Ik voelde me echt weer jong. Al met al ben ik heel erg blij met de stappen die ik heb genomen!”

Lees andere verhalen van onze cursisten

Fabius opleidingen - Foto Mandy-PS2-1
Mandy (34 jaar)
“Een nieuwe uitdaging is spannend, maar de wereld ligt echt aan je voeten!”
Leslocatie: Breda
Fabius opleidingen - Ymke – bijgesneden – doorsturen-PS1
Ymke (26 jaar)
“Mijn werkgever geeft mij de kans om te bewijzen dat je niet altijd werkervaring nodig hebt. Met de juiste opleiding(en) kom je er ook!”
Linda en Francis
Fabius opleidingen - Fabius-Succesverhaal_Linda-en-Francis-PS
Linda en Francis
“Achteraf vind ik het zelfs jammer dat ik niet eerder aan deze opleiding ben begonnen.”