Fabius Opleidingen » Succesverhalen » Het verhaal van Jennefer, Hatice & Christa
8.5 / 10
379 reviews

Het verhaal van Jennefer, Hatice & Christa

Studenten Jennefer, Hatice en Christa vertellen over hun ervaring met het volgen van een opleiding bij Fabius Opleidingen.

Fabius opleidingen - Jennefer-Hatice-Christa_kleiner
Jennefer, Hatice & Christa

“Sinds ik deze opleiding doe, ben ik veel gegroeid”

Studenten Jennefer, Hatice en Christa over hun ervaring met het volgen van een opleiding bij Fabius Opleidingen. Ze vertellen over hun motivatie, de zenuwen en onzekerheden vooraf, hun ervaringen in de klas en met de docent en ze laten weten hoe het nu met hen gaat. Bekijk snel hun succesverhaal!

Accepteer advertentie cookies om deze content te zien.

Accepteer advertentie cookies

Jennefer:
“Ik ben Jennefer en ik heb de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden gedaan. Ik heb twee kindjes, waar ik de eerste jaren fulltime voor wilde zorgen. Maar toen ik de 30 passeerde, had ik zoiets van ‘Als ik het nu niet doe, dan doe ik het nooit meer.’ Toch vond ik het wel spannend van tevoren. Zeker omdat ik kinderen heb. Maar het viel uiteindelijk mee. Het kan misschien heel lang geleden zijn dat je voor het laatst in de klas zat, maar dat hoeft niet te betekenen dat je op een latere leeftijd niet meer naar school kan gaan. Sterker nog: toen ik de eerste dag gehad had dacht ik ‘dit ga ik wel trekken, dit vind ik leuk!’ En gelukkig is er ook nog altijd de docent die je er doorheen sleept. Uiteindelijk ben ik via mijn eigen netwerk aan het werk gegaan bij KPMG in Amstelveen. Ik ben blij met het resultaat, het is me al met al zeer goed bevallen!”

Hatice:
“Ik ben Hatice en ik heb de opleiding Secretaresse en Receptioniste gedaan. Eerder al had ik een opleiding in de zorg gevolgd, maar dat bleek later toch niks voor mij te zijn. Ik voelde weinig spanning voordat ik bij Fabius begon. Ik was er wel klaar voor om een opleiding te volgen. En het bevalt goed. We hebben een leuke docent en een leuke klas! En het is drie uurtjes in de week, dus goed te doen. Sinds dat ik op deze opleiding zit merk ik dat ik heel erg ben gegroeid. Met cijfers en in leergedrag.”

Christa:
“Ik ben Christa en ik volg momenteel de Secretaresse opleiding bij Fabius. Ik heb hiervoor gekozen omdat het een brede opleiding is. Zo kan ik later alsnog specifieker kiezen wat ik graag wil. Mijn oude werk was niet meer wat ik wilde, dus ik dacht ‘Tijd voor iets nieuws!’ en ging een opleiding bij Fabius volgen. Voordat ik de opleiding begon had ik zeker wel gezonde spanning. Je vraagt je toch af: ‘Wat er gaat gebeuren? Kan ik het wel?’ En ik denk dat het niet meer dan normaal is dat je dat voelt. Ik wist niet dat ik het ook leuk kon vinden om te leren. Toen ik jong was, leerde ik omdat het er gewoon bij hoorde. Maar nu vind ik het leren echt leuk! Momenteel loop ik stage bij Hypotheekvisie als management assistent. En hier kan ik veel dingen die ik tijdens de studie leer, in de praktijk toepassen.”

Lees andere verhalen van onze cursisten

Fabius opleidingen - Foto Mandy-PS2-1
Mandy (34 jaar)
“Een nieuwe uitdaging is spannend, maar de wereld ligt echt aan je voeten!”
Leslocatie: Breda
Fabius opleidingen - Ymke – bijgesneden – doorsturen-PS1
Ymke (26 jaar)
“Mijn werkgever geeft mij de kans om te bewijzen dat je niet altijd werkervaring nodig hebt. Met de juiste opleiding(en) kom je er ook!”
Linda en Francis
Fabius opleidingen - Fabius-Succesverhaal_Linda-en-Francis-PS
Linda en Francis
“Achteraf vind ik het zelfs jammer dat ik niet eerder aan deze opleiding ben begonnen.”