Fabius Opleidingen » Zomerkorting
8.6 / 10
370 reviews

Zomerkorting

Tot €50,- korting

Als je je inschrijft voor één van onderstaande klassikale opleidingen, dan krijg je van ons €50,- korting (tenzij anders aangegeven).

Wil jij ook in aanmerking komen voor deze korting, schrijf je dan vandaag nog in!

*  Deze actie geldt alleen voor bovenstaande klassikale opleidingen die dit najaar van start gaan. Deze actie geldt niet voor vervolgopleidingen en ook niet voor de opleiding Basiskennis Calculatie (BKC). Op de combi BKB+BKC+PDB ontvang je €100,- korting. Niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen. De korting wordt automatisch op de factuur verrekend.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen onder verschillende onderwerpen kun je hieronder vinden. Staat je vraag er niet tussen? Bel ons op 0162 426 808 of stuur je vraag per e-mail naar info@fabiusopleidingen.nl.
Het Fabius team staat graag voor je klaar!

Lesmateriaal
Het lesmateriaal ontvang je in de eerste les van je opleiding. Het lesmateriaal is bij de kosten van de opleiding inbegrepen, dus je hoeft hiervoor niet extra te betalen.
Indien nodig kun je tijdens de computerlessen gebruik maken van een laptop van Fabius. Thuis maak je je huiswerk en en oefen je op je eigen computer. Om dat te kunnen moet je dus beschikken over een eigen computer want je mag de laptop van Fabius niet mee naar huis nemen.
Het lesmateriaal ontvang je in de eerste les van je opleiding. Het lesmateriaal is bij de kosten van de opleiding inbegrepen, dus je hoeft hiervoor niet extra te betalen.
Studiebelasting
Omdat iedereen in een andere situatie zit, is dit lastig per persoon in te schatten. Uit ervaring blijkt wel dat cursisten het vaak weten te combineren met hun gezinsleven. Tijdens de vakantie van de basisscholen in jouw regio wordt geen les gegeven. Verder kun je kiezen voor lessen in de ochtend of juist in de avond. Ook zijn de lestijden zo veel mogelijk afgestemd op een situatie met kinderen.
Persoonlijke ervaringen
Uit ervaring blijkt dat cursisten per les van 3 uur ongeveer 5 uur aan huiswerk besteden. Heb je bijvoorbeeld 3 uur in de week les, houd er dan rekening mee dat je ongeveer 5 uur per week nodig zal hebben voor het maken van je huiswerk. Dit is een gemiddelde dus het verschilt per persoon: afhankelijk van je persoonlijke kennis en ervaring kan het zijn dat je meer of minder tijd kwijt bent aan je huiswerk.